Ytringsfriheden igen truet – Thisted Dagblad i gigantisk slagsmål

Det er David mod Goliat, MC Donald mod Mac Allan i kampen om Thisted Dagblad. For NordJyskchke vil gerne tysse en væmmelig sag ned. Angiveligt på grund af en forglemmelse af stakkels Erna Engelbach der i regnskab har glemt at forlænge en forlængst glemt domæne, der blev oprettet dengang Thisted dagblad var stort – engang i sidste årtusinde. Den gang et blad var et blad og blev sendt ud af en avis dreng i shorts.

Franzizca Von Fleges familiedynasti der som de første og eneste bragte dagbladet ud – billedet er bragt med godkendelse fra Franzizkas tip-tip-tip oldebarn

En urimelig anklage

“Jeg er målløs” udbryder redaktøren forholdt med klager om at Thisted Dagblad er forvandlet til en simpel sladderspalte der lukrerer på navnet “Thisted Dagblad”. Der har jo ikke været et dagblad i ualmindelig tider. Faktisk lukkede det jo for nyheder, fordi der ikke skete en skid i Thisted.

Selvmordstruede guldfisk

“Da det så allerværst ud med nyheder i Thisted, lå guldfiskene og rallede på bunden af akvarierne – af kedsomhed”. Så galt stod det til, siger en bestyrtet Birthe Brød, Der gerne lader sig fotografere i bar overkrop.

Birthe Brød i et grineflip over at Nordjyske føler sig truet af nyheder. “Der sker jo intet her – det vildeste var da bageren løb tør for kaffebrød i 1988”.

Faktisk skal vi tilbage til 1988, da bageren løb tør for kaffebrød og Slagter Jørgensen i den forbindelse gk næsten amok og hævede stemmen til over 68 Db. “Det var en voldsom oplevelse” næsten stønner Birthe. “Jeg blev sådan erotisk opstemt”. Det var jo før alt den dejlige internet underholdning, siger Birthe og betror sig journalisteleven “Jeg ser selv Black men does oldies and goodiees”. Her kommer plejehjemmets 85 tommers LG virkelig til sin ret.

Sorte skyer tårner sig op

Men Thisted Dagblad sladder redaktion vil ikke bøje sig for truslen fra det ukendte – for hvem kender egentlig Nordjyske medier – medmindre de gerne vil læse boligannoncer, dødsannoncer, reklamer og løse en suduko. “Der står jo ikke rigtigt noget og vi bruger det jo mest til at fyre op med”, udtaler alle mennesker vi møder på Thisted Landevej. Men vi ved hvordan advokater med ekspertise i overbetaling, overdrivelser, overbetaling og underskud på humor behandler manden på gaden. Her det penge der taler, så et tilskud til kampen mod overmagten kan sendes til Husmoderhjælpen og den lokale frisør der nyder sladderen og det at der endelig er nye løgne, ny sladder ja bare et eller andet. For det er svært at sladre løs om boliger til salg, en sudoku eller en dødsannonce.

22FansLike
15FølgereFølg

Vejret lige nu!

Thisted
overcast clouds
14.4 ° C
14.4 °
14.4 °
60 %
0.9kmh
100 %
ons
17 °
tors
21 °
fre
25 °
lør
24 °
søn
17 °