Thisted håndboldpiger i chok – må ikke spille

I This Håndbold klub er man i oprør over regeringens seneste udspil i Coronakrisen. De må hverken træne eller spille. Alle er uforstående overfor den vanvittige beslutning. Der har ikke været en tilskuer i 3 år. Det gælder iøvrigt al dame håndbold. “Hvem skulle vi smitte”, spørger klubbens formand Peter Mortensen retorisk og gumler på lidt snus(fornuft).

En aflyst sæson, en ærgerlig nedrykning, et stort underskud, masser af skader, dårlig likviditet, tre på barsel, en uheldig sag om misbrug af midler, uheldige investeringer og to trænerfyringer – og nu corona. Uheld har præget den lokale håndboldklub og nu er resten af sæsonen aflyst på et tyndt grundlag. For kvindeholdet kan slet ikke forstå de ikke må spille. “Vi har ikke set en sjæl til vores hjemmekampe i hallen i tre år, så hvorfor må vi ikke spille”, Siger holdets gravide anfører.

Justitsmord og stemmefiskeri

Det hele lugter som havnen i Esbjerg og det er ikke rart at hensynet til de ældre og rige, der har valgt at blive over 80 år vejer åbenbart højere end klubben, der kæmper en kamp for overlevelse. Blandt andet efter det kom frem at kassereren var stukket af med holdet ny indkøbte Thailandske stjerne Tit mai Oy – og barnebarn af den lokale massør This Mai Oy. Det hele var ellers faldet på plads efteråret 2018, hvor hun kom i hus hos borgmesteren som aupair pige.

Tit May Oy ved lanceringen af This Håndbold klub nyeste stjerne

Uheldige og usande rygter

Men rygter om magtmisbrug og en kærlighedsaffære kom i vejen. “Der var ingen anden udvej end at flygte”, har kasseren siden skrevet på bagsiden af et postkort afsendt fra Phi Phi øerne. Postkortet er blevet anset som en komplet tilståelse over tre utilsigtede graviditeter, sex uden samtykke, mandatsvig og andre former for svigt af klubben. “Efter jeg kom til at bedøve Heidi, Hanne og Betina blev jeg overmandet af fristelsen – jeg kunne jo ikke vide at de alle havde ægløsning. Hvad er oddsene for det?”, skriver kassereren videre og tilføjer:” Jeg blev derfor nødt til at tage de sidste 315.000 kroner for ligesom at give pigerne et plaster på såret, men de var ikke til at få fat på”, skal der angiveligt have stået. Brevet skulle slutte af med en form for undskyldning til hele klubben. “jeg så derfor ingen anden udvej end at flyve til PhiPhi for at lede efter dem og give dem en undskyldning face to face, men da jeg ikke kender Thailand så godt blev jeg nød til at tage Tit Mai Oy med”.

En tom hal og et halvt hold

Ingen kampe uden tilskuere

Nu står klubben så tilbage med et halvt hold, en hel hal, ingen tilskuere og en masse problemer. Det har fået lokalsamfundet til at rykke sammen om den hæderkronede klub og givet lovning på at støtte holdet i deres bestræbelser på at rejse en økonomi. De har valgt at stille op og bortauktionere spillertøjet og det hele kan købes online. Undervejs vil det blive streamet live på Swingerklubbens hjemmeside indtil tøjet er væk og økonomien er i top.

22FansLike
15FølgereFølg

Vejret lige nu!

Thisted
few clouds
15 ° C
15 °
15 °
70 %
0.9kmh
24 %
ons
15 °
tors
15 °
fre
15 °
lør
15 °
søn
16 °