Thisted dating liv truet – corona tvinger folk til en- og tosomhed

Nu hvor der endelig var gang i swingerklubben og flerkoneri var godt på vej. Nu hvor Moses Hansens sandaler endelig var ved at blive fyldt godt ud og nordlandet, hvor kragerne vender hovedet væk i skam, endelig var i førertrøjen på noget kommer en naturkatastrofe.

Der var ellers kommet gang i scor en skandinav og ram en rig russer, da vi midt i marts måtte erfare, at import af rige russere og de fede ture til Norge måtte aflyses. I Coronaens tegn er blevet en solo affære, hvor det eneste man må røre er sig selv.

Så nu er det slut med at kigge på datingsites og nyde dagens katalog af chatvenlige nyheder på russisk og norsk. Nu må thyboerne se hinanden eller rettere sig selv i øjnene. For mange vælger at gå i selvvalgt isolation med køkkenrulle og en særdeles god internet forbindelse. Der er noget der skal holdes ved lige. Og der skal files godt hvis tempoet fra den gamle swingerklub skal holdes. Så efterspørgslen på jern der skal i vejret, løftes og sænkes er steget markant.

Så skal der løftes

Salg af pølsehorn stiger

Men hvor noget falder, så er der noget der holder stigningen. Der bliver meldt helt udsolgt på pølsehorn take away og noget tyder på at mad og coronani er smeltet helt sammen. Der bliver i al fald i mangle på pølse i Thisted. Men der er også andet der stiger og det er antallet af børnefødsler i Thisted det kommende forår. Faktisk så meget at man overvejer at lade de tomme corona-senge stå til de fødende og i respiratoren bliver iltet udskiftet med lattergas – så den kommende far kan få et sidste grin – inden den står på bleskift, suttekogning, gode råd fra swinger-mor og naturligvis barnevognskørsel i verdensklasse.

Læs mere i Thisteds-nyt – nyheder fra ind- og udland. Det er her det – ikke – sker.

22FansLike
15FølgereFølg

Vejret lige nu!

Thisted
overcast clouds
14.4 ° C
14.4 °
14.4 °
60 %
0.9kmh
100 %
ons
17 °
tors
21 °
fre
25 °
lør
24 °
søn
17 °