This & Thai kæmper for livet – overvejer en take out på tuktuk

Det er trange kår for erhvervslivet i hele Thisted. Et af byens samlingspunkter – den lokale thaimassage – This & Thai kæmper med at få penge til dagen og vejen. “Vi skal jo holde lukket, siger regeringen og det nu bliver det også over Påske, som er absolut en af de bedste uger. Det er næsten ikke til at bære”, siger indehaver This Mai Oye.

Med nedlukningen af hele Danmark truer fallitterne de små og store danske virksomheder. En af de mange brancher der er hårdest ramt er massagestederne, hvor der nu bare glimter et lukket skilt. Det er i højtiderne folk virkelig kommer og får en massage. Al den stress og jag skal masseres væk. Det har This Mai gjort i snart 40 år midt i Thisted, hvor hun kom direkte fra markerne i Chaing Mai til markerne i Thisted sammen med sin daværende mand Jørgen Blond. “Han var en kærlig mand”, siger This Mai og blotter sit tandløse smil. Men efter han på tragisk vis omkom i en mejetærskerulykke har This klaret sig selv. Den lille arv blev brugt på en lille bygning i hovedgaden og “This & Thai” var en realitet.

Det er hårdt arbejde at køre take out for This Mai Oy – som i al hemmelighed afprøver et nyt koncept

Det kan være slut i morgen

Men ingen indtjening i en måned har tvunget forretningen ud i konkursens skygge. Der er ikke meget likviditet tilbage – og varer dette en måned mere er det slut. Men en ny idé og et helt nyt koncept kan være en redningskrans. Vi så jo hvordan restauranten kan køre et “take out-koncept” og bare spritte af og massere med maske. Så vi tænkte “hvorfor ikke bare køre ud og tage latexdragten og maske på og så massere folk i sprit”. Nu prøves det af og Thisted dagblad har som de første fået en behandling i sprit og latex. “Man føler sig ren på en dirty måde efterfølgende”, udtaler lokalavisens praktikant Claus La Cock, der syntes det var spændende at få massagen hjemme på spisebordet i stedet for hovedgaden. “Det er den perfekte gave til ham“, udtaler han og smiler skælmsk. “Men man skal stadig være diskret”, siger This, der lader sig transportere undercover af sine to sønner over Thisteds marker.

22FansLike
15FølgereFølg

Vejret lige nu!

Thisted
overcast clouds
16.1 ° C
16.1 °
16.1 °
61 %
0.5kmh
99 %
ons
17 °
tors
21 °
fre
25 °
lør
24 °
søn
20 °