Swingerklub i massiv støtte til det lokale hospital

Efter nedlukning er en – for mange – ukendt og overraskende branche kommet i spil med støtte i kampen mod corona. For ejeren af Bella Fantasia Tim Fruergaard var der ingen tvivl – heldragterne i latex og gasmaskerne ville være det perfekte værnemiddel. Det tåler alle former for sprøjt.

Sygeplejerskerne udtrykker begejstring og arbejdsglæden har fået et nøk opad. Det kan både bruges til patienterne og til festerne, udtaler afdelingssygeplejerske Smilla A. Wett. Med udsigt til nedlukning frem til efter sommerferien har Bella Fantasia brug for en kapitalind-sprøjtning – og gerne en af de helt store. Vi må ned fra korset og op i arbejdstøjet, siger en lidt frustreret Tim Fruersgaard efter sigende. Så der var ikke andet end at tænke ud af sengen og få udstyret ind i helt andre rammer. Så med en håndsrækning til det lokale sygehus lå lige for. “Vi låner jo også en del af vores udstyr til vores populære Kinky nurse temafester”. Så det er “noget for noget”.

Coronani – sammen hver for sig

Lige nu er der mest gang i vores Coronani – som bliver faciliteret via Zoom og google meat. Der skal kød på bordet og det er populært som aldrig før med en lille spiller i pausen. “Det er blevet nemmere at forene arbejde hjemme med håndarbejde”, udtaler Tim angiveligt med begejstring i stemmen. Der er i al fald en hel masse nye kunder i butikken – nu hvor de ikke behøver at køre helt ud hvor kragerne vender for at få lysten styret. “Nu kommer folk lige når det passer dem og det hele er lige ved hånden”. Det kan blive nemmere hvis der er nogen der laver en app.

Den kan dog være lige på trapperne – for hvis rygtet taler sandt så er folkene bag Tinder på vej med “Tender – tag sagen i egen hånd”. Det er et ret enkelt koncept, som Bella Fantasia er medudvikler på. Kort fortalt så er det totalt anonymiseret og du swiper egentlig først efter køn, så efter størrelse og slutteligt efter hastighed. På den måde tager du ligesom ansvaret og kontrollen. Man kan så koble forskellige remedier til. Det hele skal skydes i gang med en folkefest under navnet “Coronani – En fælles spiller – alene eller Vi spiller sammen – på afstand”.

22FansLike
15FølgereFølg

Vejret lige nu!

Thisted
overcast clouds
14.4 ° C
14.4 °
14.4 °
60 %
0.9kmh
100 %
ons
17 °
tors
21 °
fre
25 °
lør
24 °
søn
17 °