iPhone vs. Android – Den evige kamp

Skal du købe ny telefon, er der naturligvis flere forskellige ting, som du bør overveje. Hvilken model skal du for eksempel kaste dig over, og hvad er det vigtigt for dig, at din telefon skal kunne. Dog er det som om, at det spørgsmål, der vender tilbage med størst kraft er, om du skal gave en iPhone eller en Android. 

Skal du vælge iPhone eller Android?

Både iPhone og Android har trofaste fans, der sværger til hver deres telefon. I mange henseende kan valget mellem iPhone og Android nærmest være en identitet, da vi bruger så meget tid på vores digitale devices. Har du enten valgt en iPhone eller Android, er der da også gode chancer for, at dit valg følger dig for eksempel, når du skal vælge computer. 

På https://www.bluecity.dk/blog/iphone-eller-android kan du blive klogere på fordele og ulemper ved de forskellige telefoner. Da de fleste mennesker bruger deres telefon til praktisk taget alt, er det nemlig ikke helt ligegyldigt hvilken telefon, du vælger at købe. 

Apple giver dig en lækker telefon

Hvis vi skal starte med at kigge på iPhones, får du her en lækker telefon må øje for smukt design. Apple er nemlig perfektionister, når det gælder udseendet af deres produkter. Brugerfladen på iPhones er desuden elegant og overskuelig, og derfor er det stort set altid en rar oplevelse at sidde med en iPhone i hånden. 

Køber du en iPhone er det desuden nemt at synkronisere til andre produkter fra Apple. Således kan du få dine forskellige apparater til at snakke sammen, og dit apple-id gør det ligeledes nemt at skifte til en ny iPhone. Desuden er alle opdateringer i styresystemet som udgangspunkt tilgængelige på alle nyere iPhones.

Med Android har du mulighed for selv at tilpasse styresystemet

Android er baseret på et såkaldt open source-system. Det vil sige, at du selv har mulighed for at ændre i Android-systemet. På den måde kan du tilpasse telefonens system fuldstændig efter dine egne ønsker. Ændringerne gælder blandt andet software, layout samt funktioner i brugerfladen. 

Google står bag Android, og det vil sige, at du nemt kan få din Android-telefon til at spille sammen med andre gadgets for eksempel, hvis du benytter Google Docs på din computer. Derudover er Android-telefoner billigere end iPhones, og det vil sige, at du generelt får mere for pengene. 

Hvilket kamera skal din nye mobil have?

I dag opfylder vores smartphones mange forskellige funktioner. De fungerer for eksempel både som GPS’er, computere og kameraer. Kan du godt lide at tage billeder og optage film, er det derfor en god idé at overveje, hvilken kamera din nye telefon skal have. 

Efterhånden er kameraerne på de nye mobiler overordentligt gode. Det vil sige, at du kan tage billeder i enormt høj kvalitet. Hvis du er særligt interesseret i fotografi, kan det være en god idé at vælge en smartphone, som har haft fokus på dette aspekt i udviklingen af telefonen. 

Kan din mobil holde strøm?

Skal du have en ny telefon, er det ligeledes en god idé at tjekke, hvordan det ser ud med batteriet. Efterhånden som smartphones er vundet frem, er de fleste blevet vant til, at telefonen skal oplades en gang om dagen. Det kan dog være rart at vær sikker på, at telefonen ikke løber tør for strøm i løbet af dagen. 

Mobilerne på markedet ændrer sig hele tiden. Uanset om du har valgt at kaste dig over iPhones eller Android-telefoner, er det derfor en god idé at undersøge hvilken model du skal vælge, hvis du vil have at opladningen holder i længst muligt tid. Ved at overveje små detaljer som disse kan du finde en smartphone, som du bliver glad for i længden. 

22FansLike
15FølgereFølg

Vejret lige nu!

Thisted
few clouds
15 ° C
15 °
15 °
70 %
0.9kmh
24 %
ons
15 °
tors
15 °
fre
15 °
lør
15 °
søn
16 °