I Thisted boomer en ny sport – E-sport og med E-FUEL er hele byen boosted

Det er noget nær umuligt at bedrive socialt samvær uden at blive anholdt. Sport er en by i Rusland ved navn Tjernobyl og Netflix virker – næsten – ikke. I Thisted var man næsten gået i hi. Men et nyt tilbud fik dem ud af sengen og foran skærmen. E-sport har været et samlingspunkt lige siden. Alene – sammen – hver for sig – foran skærmen lyder den nye måde at være sammen – hver for sig. E-sport i voldsom fremgang – alle tager en spiller for skærmen. E-fuel giver Thisted nye kræfter – og swinger klubben udtrykker begejstring. Det er lige det vi har ledt efter. Nu holder folk rejsningen til vores on-line coronani marathons

Thisted er blevet en søvnigere by med de nye tider, men det er kun på overfladen. Inde i de små hjem er der mere fart på end nogensinde. Brændstofter er E-fuel og målet er E-sport. Det har ændret søvnrytmen drastisk – og de fleste er blevet sleepwalkers. Sovende om dagen og vågne om natten. Foran deres mobiler og skærme sidder de nu og nyder deres nye virtuelle verden. Aldrig har Thisted været større.

En ny virtuel verden

Nu er selv Tante Erna vågnet op af sin dvale og dræber zombier med bazooka. Det er så hele gebisset rasler når går amok med sin gøb. “Vi har ikke kunnet vriste tastaturet ud af hendes hænder”, siger en plejer og kigger lettere febrilsk på sin egen mobil. Her på plejehjemmet er det hele blevet lidt livligere og mens personalet jagter pokemons, spiller de ældre world of warcraft og hælder E-fuel på deres corn flakes.

Erna viser vejen

E-FUEL – den nye drivkraft

Beboerne har har aldrig følt sig mere levende – og mens folk falder om som fluer udenfor og i spillet, så har beboerne på Thisted Plejehjem deres helt egen fest. Det blev da også til en ekstra glad smiley ved den sidste tilfredshedsundersøgelse. Ja selv sexlivet har fået mere end et nøk op, da den lokale swingerklub tilbød deres nye gratis App – Coronani en helt måned og ti kilo E-fuel. “Det har virkelig spicet det hele op”, siger Elinor og Einar og kigger glade på hinanden henover deres skærme. Det er virkelig den bedste gave til hende. De kan med Snapchat funktionen kan sætte horn i panden på hinanden og knalde til helvede bryder løs – uden at røre andet end sig selv.

22FansLike
15FølgereFølg

Vejret lige nu!

Thisted
overcast clouds
14.4 ° C
14.4 °
14.4 °
60 %
0.9kmh
100 %
ons
17 °
tors
21 °
fre
25 °
lør
24 °
søn
17 °