Fodboldklub på fallittens rand – overvejer nøgenkalender

FC This er en af mange fodboldklubber, der er kommet i klemme efter Coronakrisen. Ingen tilskuere og sponsorindtægter efter den lokale massageklub This & Thai er lukket ned. Nu ser klubben efter nye muligheder for indtægter. ”Der skal tænkes ud af boksen”, udtaler formand Jørgen S. Kridt

Det lignede ellers et spændende 2020. Først og fremmest en topplacering i Serie 5 og mulighed for avance fik den nordjyske klub til at tænke stort og drømme sig op. Med kontakt til Nicki Pille, der også har også har haft en fod indenfor noget inkasso-firma kunne man skimte Jyllandsserien i det fjerne. En øget omsætning hos hovedsponsoren havde allerede pumpet forventningerne i vejret. Nu skulle der en oprykning på bordet og et helt nyt set-up. ”Vi havde allerede planer om stole på stadion”, Udtaler Jørgen S. Kridt med entusiasme i stemmen.

Hovedsponsoren i FC THis – og indehaver gennem 40 år af This & Thai har fået noget at tænke over

Skrivebordstyranni

Men så lukker turneringen midt i den afsluttende sæson. Og DBU erklærer konkurrenterne fra FC. Balling for vindere og oprykkere det på trods af pointlighed. Det er sølle et mål, der skiller parterne ad. Derfor ligner det unægtelig et justitsmord. Når de samtidig lukker ned for turnering og lukker massageklubben der er vores hovedsponsor og lader Ballings Bageri være åbent ligner det en nordjysk komplot af værste skuffe.

Kasserer Gerda Von Rhul – eller “Rulle-marie” som hun kaldes i klubben på vej til bestyrelsesmøde om klubbens fremtid

Føler sig taget med bukserne nede

”Men vi giver ikke op”, siger Jørgen med vemod og alvor i stemmen. ”Nu har de trukket bukserne af os… ja jeg vil ikke gå så langt og sige de har pulet os bagfra, men jeg har ondt i røven alligevel”. Nu skal der penge i kassen og hele klubbens bestyrelse vil gerne bidrage. Nu laver vi den nøgenkalender med billederne fra sidste julefrokost. Det kræver noget samtykke, men langt de fleste mænd er med på ideen. Så nu er det op til Gerda, der er kasserer i klubben, som er med på langt de fleste billeder om hun vil ombord. ”Vi er sikre på hun giver sig når den økonomiske virkelighed går op for hende…. Og hun plejer at give sig selv 110% for klubben”.

22FansLike
15FølgereFølg

Vejret lige nu!

Thisted
few clouds
15 ° C
15 °
15 °
70 %
0.9kmh
24 %
ons
15 °
tors
15 °
fre
15 °
lør
15 °
søn
16 °