Er Corona skabt af mennesker eller måske aliens – I Thisted er man ikke i tvivl

Selvom gaderne er tomme og det kun er papir der blæser i vinden og frisøren er lukket – så går snakken alligevel i Thisted. For det er da mystisk med det her Corona. Hvad er det og hvor kommer det i virkeligheden fra. Ligesom meningerne med regeringens politik er delte, så deler spørgsmål om selve virussen også Thisted borgerne. Men hvor er svaret – og hvad er spørgsmålet egentlig?

Det startede vist med en virus i november i Kina. Men hvorfor kan man først finde patient 0 i december. Patient 0 er betegnelsen for den første der fik virus. “Nu hører man at det kommer fra en flagermus, der har givet det til til menneske, men det er da for mærkeligt”, siger frisøren i byen Ronja Rask og får et fjernt drømmende blik i øjnene. “Jeg har aldrig hørt om flagermus og mennesker sammen – ja undtagen Batman”, siger hun og fniser lidt ungpigeagtigt. HUn har en helt anden teori.

Ingen tvivl om at miljøaktivister vil gå langt for sin sag

Corona – en sejr for klimaet

Det hele starter med en lille pige der åbenbart vil gøre alt for at gøre kloden grønnere. “Men det har jo ikk hjulpet den lille pige at pjække hver fredag”, kvidrer Ronja videre. “Hun ser lidt syg ud – på en forvreden måde, jeg tror det pigebarn er i stand til alt”, fortæller Ronja videre og er ret sikker på at en af dem hun har klippet har hørt at Greta Thunbergs farfar skulle være højtstående “virologist” eller noget i den stil. “Der jo mystisk at hun (Greta red.) er i Kina i november”, udtaler Ronja og slikker sig lettere febrisk om munden. I en artikel fra Forbes, som du kan læse her bliver netop Kina hængt ud af klimaforskere i slutningen af november.

Angiveligt et billede af Gretas farfar

En U-naturlig forklaring

“Men uanset om pigebarnets (stadig Greta) farfar ikke var virusulog, så kunne det pigebarn ligge i med hvem som helst for at fremme klimaet. Så den djævelske virus kunne jo sagtens være et produkt af forbudt sex mellem menneske og flagermus”, siger Ronja og går i gang med at stege de svampe hun har hentet i skoven på panden. “ja hun kunne jo have både have haft sex med flagermus og grise – ja vi eksperimenterede jo selv en del i den alder” – og tilføjer at sagtens “kunne forestille sig det – hun ligner jo en vred flagermus selv”, hvisker hun næsten mens hun distræt bider af en svamp.

Sælsomme kræfter udefra – rummet

Men andre tunger i byen mener at vide at Corona kommer fra rummet eller som en forbandelse fra oven. “Bare se i hullet i klitten”, det er et signal, mener Thisteds ældre borgere, som vi finder på bænken udenfor den pt. lukkede frisør. “Det hul er ikke menneskeskabt”, fastslår byens ældre og sipper af Thisteds egen bryg. Der var efter sigende et lignende hul i Kina i November. “Det hed så noget med Ozon … eller noget”, siger Peter Weimar – byens ældste og anerkendte alkoholiker. En ting er dog sikkert – Thisted Dagblad graver videre i sagen.

22FansLike
15FølgereFølg

Vejret lige nu!

Thisted
overcast clouds
14.4 ° C
14.4 °
14.4 °
60 %
0.9kmh
100 %
ons
17 °
tors
21 °
fre
25 °
lør
24 °
søn
17 °